Universalus Lizdas Maitinimo Konvertuoti Adapteris, Automobilinis Įkroviklis Konverteris Greito Įkrovimo Trumpo Jungimo Apsauga Auto Interjero Aksesuaras

€28.43 €56.87
  • Prekės kodas : w80742
  • Kategorijos : Galinio Lango
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Kulka Taškų:

1. Universalus Naudojimas: automobilinis įkroviklis konverteris elektros įrenginių, kurių įtampa yra 220V, tokių kaip mobilieji telefonai, vaizdo kameros, baterijos, krovikliai ir kiti smulkūs elektros naudojančius prietaisus.

2. Trumpo Jungimo Apsauga: automobilinis įkroviklis konverteris suteikia daugiau-dabar ir trumpojo jungimo apsauga ir žemos įtampos apsaugą, siekiant išvengti elektros gedimų.

3. Aplinkos Medžiagos: automobilinis įkroviklis konverteris yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra ekologiškos ir techninės priežiūros nemokamai.Automobilio galios keitiklis yra begarsis, ir lengva naudoti.

4. Lengva Nešti: tūris, automobilinis įkroviklis konverteris yra kompaktiškas ir lengva nešiotis.Automobilio galios keitiklis yra lengvas ir patogus nešiotis, užima labai mažai vietos, ir yra lengva saugoti.

5. Išspręsti Problemą: automobilinis įkroviklis konverteris yra būtina turėti automobilių savininkai, baltos apykaklės darbuotojų, tyrimas, turizmo ir mobiliojo biuro, ir išsprendžia problemą elektros energijos suvartojimą automobilį.

Aprašymas:

1. Automobilinio įkroviklio konverteris elektros įrenginių, kurių įtampa yra 220V.

Savybės :

1. Automobilinio įkroviklio konverteris suteikia daugiau-dabar ir trumpojo jungimo apsauga.

2. Automobilinio įkroviklio konverteris yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra ekologiškos ir techninės priežiūros nemokamai.

3. Tūris, automobilinis įkroviklis konverteris yra kompaktiškas ir lengva nešiotis.

Techniniai duomenys:

1. Įėjimo įtampa: DC 12-24V universali, papildomas USB išvesties lizdas

2. Konversijos efektyvumas: >90%

3. Išvaizda dydis: 120*60*40mm/4.72*2.36*1.57 į

4. Galia: 1w

5. Galia: 12w

6. Galia: 220V

Atsargumo priemonės:

1. Šis produktas tinka tik elektros prietaisų su mažai energijos, pvz., mobiliojo telefono įkrovimo, nešiojamieji kompiuteriai yra ne tinka šio produkto.

2. Kai kurie rinkėjai gali neveikti tinkamai kryptimi kištuką.Tokiu atveju, prašome, ištraukite kištuką, pakeisti kryptį, ir įdėkite jį į lizdą elektros energijos konverteris.

3. Šis produktas yra tik DC12V-24V transporto priemonėms, prašome naudoti jį pagal kitos įtampos.

4. Šis produktas yra tik transporto priemonėms, kurių neigiamas įžeminimo laidais, ir transporto priemonių su priverstinio įžeminimo laidais negali būti naudojamas.

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio Galios Keitiklis*1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

  • Įėjimo Įtampa: DC 12V
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Lizdo tipas: Universalus
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išėjimo Įtampa: AC 220V±10%

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę