65W PD Ištraukiama Mobiliojo Telefono Kroviklis Automobilinis USB Įkroviklis, Greito Įkrovimo Daugiafunkcinis Automobilinis Telefono Kroviklis iPhone 14 13 Xiaomi

€17.58 €36.64
  • Prekės kodas : w140567
  • Kategorijos : Galinio Lango
  • Prieinamumas : Sandėlyje

65W PD Automobilinis USB Įkroviklis Ištraukiama Daugiafunkcinis Automobilinis Telefono Kroviklis Dual Kabelis Greitas Įkroviklis C Tipo USB "iPhone" 13 12 Huawei

Ypatybė:

1. Automatinis Įtraukiamųjų Kabelis: automobilinis USB įkroviklis funkcijos automatinis įtraukiamųjų kabelis, kuris tęsiasi iki 60cm ilgio, atlaikyti iki 10kg įtampa.Mėgaukitės patogiu, lankstus ir patvarus baterijos sprendimas, panaikinti nepatogus kabeliai ir užtikrinant lengvą prieinamumą ir įkrauti savo prietaisus.

2. Dual Port Dizainas: Su dviejų skirtingų uostų, šis mobilusis telefonas įkroviklis leidžia įkrauti du įrenginius vienu metu.Ar tai jūsų išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, žaidimų konsolę, vaizdo kamerą, MP3 grotuvą ar kitus suderinamus prietaisus, galite patogiai galia juos tuo pačiu metu, taupyti brangų laiką ir užtikrinti visų savo prietaisų buvimo mokama eiti.

3. 360 Laipsnių Pasukti Kamuolys: daugiafunkcinis automobilinis telefono kroviklis yra įrengta 360 laipsnių kampu pasukti kamuolys sąnarių, leidžia jums reguliuoti kampas įkroviklis laisvai.Ši funkcija užtikrina, kad jūs ir jūsų keleiviai gali lengvai ir saugiai įkrauti savo prietaisus, net iš galinių sėdynių, suteikti vientisą įkrovimo patirtis visiems automobilių.

4. Paprasta ir Saugi Įrengimas: Įrengiame automobilių galinis įkroviklis vėjas.Ji suteikia stabilią ir saugią kalno, užkertant kelią nukristi per nelygus važiuoja.Tiesiog prijunkite jį į savo automobilio cigarečių degiklio lizdą, ir jūs esate pasirengę įkrauti savo prietaisus, be nerimauti prarasti ryšius arba sumažėjo rinkėjų.

5. Platus Suderinamumas: Tai greitas įkroviklis yra visuotinai suderinamas, remti įvairių prietaisų.Nesvarbu, ar tai išmanusis telefonas, planšetinis kompiuteris, duomenų produktas, žaidimų konsolę, vaizdo kamerą, MP3 grotuvą, arba jokių kitų USB-powered prietaisas, galite tikėtis, kad šis įkroviklis, kad užtikrinti patikimą ir veiksmingą įkrovimo efektyvumą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai

Galia: 65W Max

Modelio Pavadinimas: Automobilinis USB Įkroviklis

Prekės Svoris: 310 g

Medžiagos Tipas: ABS

Specialios Funkcijos: Greito Įkrovimo

Spalva: juoda

Įėjimas: DC 12-24V

Tipas-C (PD):

Įėjimas: DC 12V, Išvestis: PD Max 36W (5V/3A, 9V/3A, 12V/3A)

Įėjimas: DC 24V, Išėjimas: PD Max 45W (5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/2.5, 20V/2.25 A)

iPhone Išėjimas : 5V/2.4

Tipas-C moterų išėjimas : 5V/3A

USB : 5V/2.4

Pakuotės dydis: 136x125x75mm/5.35x4.92x2.95inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Automobilinis USB Įkroviklis

  • Prekės Svoris: 310g
  • Galia: 65W MAX
  • Elemento Dydis: 136x125x75mm
  • Modelio Pavadinimas: automobilinis usb įkroviklis
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos: greitas įkrovimas
  • Medžiagos Tipas: ABS cm
  • Įtampa: 12V

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę