Odos Priežiūros Krepšys Organizatorius Moterų, tualetinių reikmenų Krepšys Su Kabliu, tualetinių reikmenų Krepšys Moterims Kelionės Kosmetikos Saugojimo Krepšys Su Kabliu, tualetinių reikmenų Ir

€48.10 €96.21
  • Prekės kodas : w354983
  • Kategorijos : Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Šis mielas, tualetinių reikmenų maišelis su puikia medžiaga priklauso visas savo kosmetikos ir tualeto reikmenys.Su kablio konstrukcijos, tai puikus jūsų tualetinis staliukas ar kelionės.Rungtynės drabužius ar bagažo stiliaus vargo.Palaikyti tvarką stilius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kelionės, Tualetinių Reikmenų Krepšys

Medžiaga: Oxford medžiaga

Dydis: (vidut.)24*18*10cm/9.45*7.09*3.94 cm

Taikoma scena: namų ūkių saugyklos

Pakavimo sąrašas:

1*Kelionės Tualetinių Reikmenų Krepšys

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Medžiaga: Mūsų kelionės tualetinių reikmenų krepšelis yra meistriškai su aukščiausios klasės Oksfordo audinio.Tai suteikia jai tvirtas ir atsparus vandeniui išorinis, kuri apsaugo nuo dėvėjimosi ir plyšimo.Tai universalus ir gali būti sustabdomas, bet patogus kabliukas, todėl jums nereikia išpakuoti.Krepšys yra sukurta siekiant sutaupyti vietos ir yra labai lengva valyti, užtikrinant, kad jūs visada turite apsikuopti, tualetinių reikmenų rinkinys, skirtas jūsų kitą pabėgimas.

2.Universali ir Patogi: Laikykite savo essentials organizuotas ir prieinamas su šiuo kelionės, tualetinių reikmenų krepšys vidaus kelių sluoksnių pasiskirstymo dizainas.Jos dvigubos paskirties konstrukcijos, saugojimo artefaktu ir tualetinių reikmenų krepšys taupo erdvę, ir turi visus tualeto reikmenys ir kosmetika.Su didelės talpos, praktiška atitinka patogumo šiame kasdieniam naudojimui ir kelionėms būtinybė.Mėgaukitės lengvas makiažas rutina, o keliaujant su tai praktiškas sprendimas jūsų kelionės saugojimo poreikius.

3.Plačiai Naudoti: Atnaujinti jūsų darbo stalo ar vonios kambarys su šiuo universalus, tualetinių reikmenų krepšys.Puikus verslo keliones, atostogos, arba kaip stilingas priedas jūsų tualetinis staliukas namuose.Išlaikyti savo essentials " organizuoja ir padaryti savo vietos daugiau, tvarkinga ir graži.

4.Metalo Kabliukas: Pagamintas iš gerų medžiagų, tai kelionės, tualetinių reikmenų krepšys yra ne lengvai deformuoti arba nutraukti ir funkcijas, tvirtas metalinis kablys.Kablys dizainas leidžia jums sustabdyti maišelis bet kur, stiprią guolių gebėjimus ir suteikti jums ramybę nors .

5.Unikalus Stilius: Pakelti savo kelionių žaidimas su mūsų tualetinių reikmenų krepšys, kuris iškelia iš savo unikalų stilių ir asmenybę.Rungtynės su bet kokios aprangos ar bagažo be vargo.Yra įvairių spalvų, paprastas, bet stilingas dizainas užtikrina, tiek komforto ir madinga išvaizda.

  • Forma: Trimatis Modelis
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Taikomas vietos: Gyvenamasis Kambarys
  • Naudoti: Kelionės
  • Tipas: Laikymo Krepšiai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Formos: Stačiakampio formos
  • Modelio Numeris: Odos Priežiūros, Laikymo Krepšys
  • Modelis: Trimatis Modelis

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę