400pcs/4bags Vandeniui Saldainiai, Papuošalai Pakuotės Užtrauktuku Stabdžių Nuotėkio Saldainiai Maža Skaidrios Ruonių Maišelį Šaldymo

€3.83 €4.73
  • Prekės kodas : w455221
  • Kategorijos : Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Savybės:

【NAUDOTI SVYRUOJA】Storis: 6 laidai pusių.Taikymo sritis: prekių pakuočių, pakavimo mygtukai, vaistų, mažos dalys, reikmenys, maistas, įvairūs grūdai, džiovinti vaisiai, kosmetika, šaldytų maisto produktų, juvelyriniai dirbiniai, mažytės aksesuarai, saldainiai, elektroniniai komponentai ir kt.

【, KĄ JŪS GAUSITE】Šie daugkartinio naudojimo krepšiai puikiai tinka saugoti maisto ir ne maisto elementus, pavyzdžiui, spalvotieji pieštukai, amatų elementų ir daugiau.Kiekvienoje pakuotėje yra 400pcs sandarinimo krepšiai išlaikyti savo šeimos įžuvinti dėl mokyklos, namų virtuvė,darbo, piknikai ir atostogas.Storas ir patvarus, pakankamai, kad būtų pakartotinai laikas po laiko.

【SU STORA UŽTRAUKTUKAS】, Pagaminti iš skaidraus plastiko, rankena antspaudas maišeliai su stora zip uždarytas yra atsparus vandeniui, moistureproof, ir dulkėms, siekiant padėti jums išsaugoti ką nors, kad gali tilpti.Paspauskite maišelių sandariklis tolygiai karšto hermetiški, turi lygų paviršių, ir yra nupjauti.Geros tekstūros ir gražus atrodo yra daugkartinio naudojimo ir patikimas.

【Atsparus VANDENIUI,DULKĖMS】 Mūsų atsparus vandeniui ir dulkėms oro stora sandari maišeliai yra tvirti ir ilgaamžiai, Plombos su tvirtas užraktas zip patobulintas pakartotinai naudoti.Šie mažyčiai plastikiniai krepšiai, nešiojamų ir labai patogus sandėliuoti.Nesirūpindami, ar nėra nuotėkio.

【SAUGOJIMO ORANIZER】Saugoti bet kokius sausus arba šlapius ingredientus tvarkingai į šaldiklį, šaldytuvą ar sandėliukas su šiomis super universalus šaldiklio maisto maišus.Jūs galite įdėti rašyti ant etiketės pastaba viską, ką reikia prisiminti.

Ne daugiau sudėtingų mazgų, nepatogus nutekėjimas, arba netinkamas maisto maišų!

Aprašymas:

1.Saugoti bet kokius sausus arba šlapius ingredientus tvarkingai į šaldiklį, šaldytuvą ar sandėliukas su šiomis super universalus šaldiklio maisto maišus.Jūs galite įdėti rašyti ant etiketės pastaba viską, ką reikia prisiminti.

2.Šie daugkartinio naudojimo krepšiai puikiai tinka saugoti maisto ir ne maisto elementus, pavyzdžiui, spalvotieji pieštukai, amatų elementų ir daugiau.Kiekvienoje pakuotėje yra 400pcs sandarinimo krepšiai išlaikyti savo šeimos įžuvinti mokykloje, darbe, namuose, virtuvėje,piknikai ir atostogas.

3.Taikymo sritis: prekių pakuočių, pakavimo mygtukai, vaistų, mažos dalys, reikmenys, maistas, įvairūs grūdai, džiovinti vaisiai, kosmetika, šaldytų maisto produktų, juvelyriniai dirbiniai, mažytės aksesuarai, saldainiai, elektroniniai komponentai ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: pe

Spalva: skaidrus

Storis: 6 laidai pusių

Dydis(apie): 5x7cm/2x2.76inch(WxL)

Pakuotė:

400pcs/4bags x Sandarinimo Krepšiai

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: HOUSEEN
  • Medžiaga: PE

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę