Automobilio Įtampos Transformatorių, DC12V-AC110V Transporto priemonės Smart Inverter DC24V-AC220V Digital Power Inverter 4 USB 2 kištukiniai Lizdai, RV Karavanas

€319.15 €679.06
  • Prekės kodas : w11177
  • Kategorijos : Galinio Lango
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Ispanijos pirkėjų Dėmesį:

Jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodai, prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 35/38.

Užjūrio sandėlyje negali padaryti, Kitaip mes atsiųsime užsakymą iš Kinijos sandėlyje.

Pažangi Maitinimo, Keitiklio DC12V-AC110V Automobilio Įtampos Transformatorius DC24V-AC220V Digital Power Inverter LCD Ekranas, 4 USB 2 Lizdai

Ypatybė:

1. Pažangi Aušinimo Ventiliatorius: Mūsų automobilių keitiklio funkcijų, aliuminio lydinio korpusas, kuris suteikia papildomų apsaugos nuo kritimo ar susidūrimų.Ji taip pat yra didelės spartos pažangi aušinimo ventiliatorius, kuris sumažina šilumos ir apsaugo nuo trūkumą, todėl saugų ir patikimą elektros energijos konverteris jūsų automobiliui.

2. Pažangi Skaitmeninės Ekranas: Tai pažangi maitinimo keitiklis yra įrengtas skaitmeninis ekranas, kuris rodo realaus laiko duomenis, leidžia jums stebėti keitiklio veikimo ir naudoti jį su pasitikėjimu.Šis automobilis įtampos transformatorių, teikia tikslią ir patikimą elektros energijos konvertavimo visų jūsų įrenginių.

3. Pilna Galia, be Išgalvotų 220V Galia: Mūsų transporto priemonės smart inverter " yra suderinama su įvairiais didelės galios elektros prietaisai, pakankama galia, be jokių klaidingą ženklinimą 220V išėjimo.Šis skaitmeninis galios keitiklis yra puikus tiems, kurie nori galios, jų prietaisai, o kelyje.

4. Vidinis Saugiklis: Šis automobilis keitiklis turi built-in saugikliai, kad apsaugoti savo bateriją ir prietaisai iš perkrovimas ir perkaitimo.Saugaus įkrovimo technologiją ir vėsinimo ventiliatorius išvengti žalos, kurią sukelia perkrovos, trumpo jungimo, ir žemos įtampos.Naujas DC terminalo dizainas suteikia aukštos įtampos nuolatinės SROVĖS įėjimas, užtikrinti stabilų energijos tiekimą visuose tavo įrenginiuose.

5. Lauko Naudojimo Namų apyvokos Prietaisai: Su mūsų car power inverter, galite naudoti daugelį buitinių prietaisų savo automobilį, o mėgautis patirtimi, RV.Šis automobilis keitiklis leidžia jums žiūrėti TV, žaisti žaidimus, ir maitinimo kitų prietaisų, o kelyje, todėl būtina turėti aksesuaras bet lauko entuziastas.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Įėjimo Įtampa: DC 12V/24V

Išėjimo Įtampa: 110V/220V

Išėjimo Dažnis: 50Hz

Konversijos Efektyvumas: >90%

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Aliuminio lydinys + ABS

Dydis: 215 x 100 x 65 mm/8.5 x 3.9 x 2,6 colių

USB išėjimas: 5V/2.4

Nominali galia: 1200W Peak

Be apkrovos srovė: Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Maitinimo kabelis

1 x Baterija Įrašą

1 x Keitiklis

1 x naudojimo Instrukcija

[relateproductdetail/]

  • Išėjimo Įtampa: AC 110V±10%
  • Prekės Pavadinimas: APWIKOGER
  • Išėjimo Dažnis: 50Hz
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įėjimo Įtampa: DC 12V
  • Konversijos Efektyvumą: 0.9

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę