4Pcs Padangų Vožtuvas Dangteliai, Automobilių Ratų Padangų Vožtuvo Stiebo Dangtelis nuo Dulkių Dangtelis Metalo, Gumos Padangų Sandariklis, Vožtuvo Stiebo Kepurės Tinka Automobiliams

€0.69 €1.15
  • Prekės kodas : w83857
  • Kategorijos : Dėvėti Dalys
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Aprašymas:

1. Praktinių Raštas: funkcijų Švyti padangų rinktinėje yra apsaugoti , užkirsti kelią vandens, dulkių, smėlio ar kitų nuo įvežamų padangų ir nuotėkio prevencijai užtikrinti saugaus vairavimo.

2. Įdomus Žaidimas: klaidingą padangų gali šviečia tamsoje, todėl kiekvienas galės pamatyti juos, kai jūsų išdaiga objektas yra vairuotojo ir pastatyti naktį.

3. Plačiai Taikoma): Juokinga padangų kepurės gali būti priveržti daug stilių padangų kepurės.Ji yra universali ir tinka daugeliui automobilių, sunkvežimių, dviračių ir motociklų.

4. Graži Dovana: Liuminescencinės automobilių padangų rinktinėje yra juokingas ir akį traukiantis, tinka šeimai ar draugams.Ji gali būti naudojama siekiant juos erzinti ir atneša įdomus su savo šeima ir draugais.

5. Paprastas Montavimo Būdas: galite ją lengvai įdiegti arba pašalinti šviesos kamieninių kepurės be jokių įrankių, kiekvienas gali varžtas automobilių ratų dangtelius ant padangų stiebo sekundžių!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: TPR

Dydis:4*3*1.5 cm

Spalva:Juoda, Žalia Geltona Rožinė

Pakuotės Turinys:

4 Pak * Padangų bžūp

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: XJ12
  • Medžiaga: Guma

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę