Akiniai Šunims Reguliuojamas Kvėpuojantis Pet Head Žvejybos Įrankiai, Apsauginiai Akiniai Nešiojami Saulės Akiniai Mažas Vidutinis Didelis Šunys Pet Head Pavara

€53.00 €106.01
  • Prekės kodas : w63116
  • Kategorijos : Pet Products
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Ieškote patogus ir praktiškas būdas apsaugoti jūsų furry draugui akis?Mūsų sunku skrybėlės su akiniai nuo saulės yra puikus sprendimas!Su patogus dizainas ir dviejų patogus skyles, jie idealiai tinka kasdieniam naudojimui.Idealiai tinka apsaugoti jūsų gyvūnėlio galvos, o dėl vaikščioti ar paleisti.Taip pat, Jie padaryti puiki dovana kiekvienam šuns savininkui.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šunų Saulės Akiniai

Medžiaga: ABS+PC+Poliesteris+Medvilne

Spalva: Juoda

Neto svoris sunku skrybėlę:

S: apie 78g

M: apie 100g

L: apie 145g

Pagrindinė Pavara galvos perimetras:

S: (vidut.)37cm/14.57 cm

M: (vidut.)42cm/16.54 cm

L: (vidut.)50cm/19.69 cm

Akiniai galvos perimetras: (kolonėlė)

20-32CM/7.07-12.6 Į

36-56CM/14.17-22.05 Į

Pakavimo Sąrašas:

1 pora*Šunų matymo Akiniai

1*Galvos Gea

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Akis-apsaugos Įranga: Šių Šunų Akiniai ateina su built-in minkštos putos ir reguliuojamas dirželis užtikrinti, patogūs dėvėti dėl mažų, vidutinių ir didelių šunų.

2.Kvėpuojantis Dizainas: Šuo Akiniai sumažinti diskomfortą, išlaisvinant šuns ausys orui ir stabilus dėvėti.Sunku Skrybėlę viršų gali pasigirti dviejų skylių, užtikrinti optimalų oro srautą išlaikyti savo furry cool kompanionas per visus oro sąlygų.

3.Saulės spindulių Nepraleidžiantis: Su šių šunų akiniai, apsaugoti jūsų augintinio akis ir galvą nuo vėjo ir saulės spindulių be jokio papildomo svorio.Lengvas ir lengvai parduotuvėje, jie puikiai tinka lauko nuotykius.

4.Universalus Naudojimas: Laikykite savo furry draugui, saugomos ir stilingas, per lauko veiklas su šių šunų apsauginiai akiniai.Puikus platus naudojimas, pavyzdžiui, ėjimo, važiavimo dviračiais, ar motociklo jojimo

5.Unikali Dovana: Saugoti akis dėl savo furry draugui per lauko veikla, šių Šunų apsauginiai Akiniai.Parodyti savo meile ir rūpesčiu, su puiki dovana šventes, gimtadienius, arba bet kurią dieną, kad ragina staigmena.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Karoliai
  • Medžiaga: Poliesteris

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę