Žuvų Bakas Dubenį Daugiafunkcinis Žuvų Bakas Akrilo Aišku, Apvalios Žuvų Rezervuarą, Pratybos Mini Akvariumas Kambarį Butas

€4.36 €8.72
  • Prekės kodas : w89344
  • Kategorijos : Pet Products
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Bullet Point s:

1.Ilgalaikė Apsauga: Šios žuvies dubuo pagamintas iš grūdinto PET, stipri medžiaga, kad nėra lengva nutraukti.Taip pat patvarus ir dėvėti, atsparus smūgiams, todėl jūs galite mėgautis savo žuvis ilgą laiką.

2.Lengva Valyti: Mūsų žuvies dubuo daro valymo vėjas!Idealiai tinka vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms su šlapia danga saugiai ir keitimas vandens.Kietas dizainas išlaiko saugiai į vietą, o jos lengvos leidžia lengvai transportuoti.Puikiai tinka bet kurios vietos.

3.Patobulintas Žuvų Peržiūra: Šis permatomas žuvų bakas yra pagamintas iš aukštos kokybės stiklo, kuris leidžia natūralios šviesos prześwitywać ir apšviesti savo žuvis.Tai puikus būdas papuošti savo namus su unikalų ir išskirtinį ryšį.

4.360° Matymo Mokymosi tikslais: Išlaikyti jūsų vaikai bendraus su šiame švietimo žuvies dubuo, kuris suteikia aiškų vaizdą apie jūsų karosas ir betta žuvų iš bet kurio kampo.Tai puiki priemonė vaikų sužinoti apie vandens organizmams ir plėtoti supratimą ekosistemos.

5.Plačiai Taikoma): Pridėti jutiklinio elegancija jūsų namuose, butuose, darbai, dorms ar kambarių su mūsų žuvų dubenį.Tai ne tik patogus buveinių jūsų vandens augintiniai, bet taip pat dvigubinamas kaip apsvaiginimo dekoro detale.

Aprašymas:

Ši tvirta žuvų bakas dubenį nėra lengva nutraukti ir yra unikali dekoracija bet namuose.Tai taip pat puiki mokymo priemonė vaikams stebėti vandens gyvenimas iš arti.Patirtis ramina grožio žuvų savo namuose.

Techniniai duomenys:

1.Pavadinimas: Žuvų Bakas Dubuo

2.Medžiaga: PET

3.Dydis:(vidut.)11*9.6 colių/27.94*24.38 cm, 13*11.4 cm/33.02*28.96 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc x žuvų bakas dubuo

  • Medžiaga: stiklas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Žuvų Bakas Dubuo
  • Tipas: žuvys
  • Akvariumai Tipas: Žuvų Dubenys

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę