Akvariumas Rockery Akvariumas Mountain View Akmens Dervos Urvas Dekoro Roko Slepiasi Urve Dekoro Modeliavimas Mažų Žuvų Bakas Rockery Urvas

€124.59 €249.18
  • Prekės kodas : w78591
  • Kategorijos : Pet Products
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Ieškote tvirtos uolos urvas rūpintis savo žuvis, o sukurti natūralų kraštovaizdį savo akvariumo?Ieškoti ne toliau nei mūsų akvariumo dekoracijas.Tai saugus ir patogus pastogę suteikia kūrybos collocation galimybes savo vandens augintiniai mėgautis neįtraukiant jokių kenksmingų elementų.

Produkto pavadinimas: žuvų bakas kraštovaizdžio rockery

Medžiaga: Derva

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Sąrašas:

žuvų bakas rockery apželdinimas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Bauda Meistriškumo: Palepinkite savo žuvų natūralus ir gražus povandeninis pasaulis su šiuo rockery kraštovaizdžio pagamintas iš aukštos kokybės dervos medžiaga.Jos kietos ir patikima konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą.

2.Eco-friendly Oazė: Sukurti saugią ir natūralių buveinių jūsų vandens augintiniai su šiuo žuvų bakas rockery apželdinimas.Ji rūpinasi žuvų ir užtikrina jokios žalos jiems, o būti laisvu nuo dirginančių medžiagų ir bus neteršia vandens.

3.Aišku, ir subtilus: Tai žuvų bakas rockery apželdinimas yra aiški ir subtilus, su aukšto lygio modeliavimas, kuri imituoja natūralų kraštovaizdį.Jis bus padidinti estetika ir dekoratyvinių vertė iš savo akvariumo.

4.Patobulintas Buveinių: Jūsų mažos žuvys dabar gali mėgautis žaismingas povandeninį pasaulį su šiuo žuvų bakas rockery apželdinimas.Įdomus dodge skylę ir saugi, jauki pastogė siūlo puikus poilsio vieta jiems ištirti ir poilsio.

5.Tinka visų rūšių akvariumai: Tai žuvų bakas rockery kraštovaizdžio tinka visų rūšių akvariumus ir žuvis, ir jūs galite sukurti savo unikalų povandeninį peizažas su juo.

  • Medžiaga: derva
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Žuvų Bakas Rock
  • Tipas: žuvys
  • Vandens Papuošalai Tipas: Dekoratyviniai Akmenys

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę