W Gamyklos Lokomotyvų R1250/GS/ADV/RT Latte K1600/B/GA Modifikuotų Stabdžių ir Sankabos Rankena

€690.69
  • Prekės kodas : w70789
  • Kategorijos : Įrankiai
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Produkto Pavadinimas

Vandeniu aušinamas R1200/1250GS/K1600/ADV/RT/R/RS ketaus rankena

Numeris

Sankabos rankena: 25760-305

Stabdžių rankenėlės: 25750-305

Produkto Funkcinės Savybės

Į motociklo miesto dviračiai, sankabos svirtį, kad mes dažnai naudoti, turėtų būti sankabos svirtį, kuri turi būti nuolat koreguojama pavara.Šiuo metu, sankabos svirtis yra dažnai laikomi arba išjungti, ir yra taip pat pusiau sankabos reiškinys, kai automobilis pradeda dažnai.Ilgo vairavimo, gali padidėti nuovargis dėl mūsų kairę ranką.

Šis produktas yra pagrįstas ergonomiką, patogumą, saugumą ir išskirtinumą, ir gali reguliuoti ilgis bei teleskopinė įvairių sankabos rankena pagal jūsų asmeninius poreikius.Tiesiog atlaisvinkite varžtus pakeisti ilgio rankena, kad atitiktų jūsų asmeninius poreikius.

Dviračiu, į kairės rankos pirštą, yra geriau jausmą, mažiau jėgos, tai yra, mažinant ilgio rankenos, todėl jį galima naudoti tik dviejų ar trijų pirštų sukibimą su sankabos rankenos, didinant kontrolės kitais pirštais per kryptimi rankenos.

Kai sankabos rankena yra visiškai pratęstas (apytiksliai atitinkančią ilgis originalus rankena), visi keturi pirštai gali būti naudojamas su šlapia sankaba dar kartą.

Be to, pratęsimas, intervalas gali būti keičiamas, kad sankabos rankenėlės arčiau vairo ir lengviau pasiekti.Tai pasiekiama per didelis sukamasis reguliatorius, kuris gali būti lengvai valdomas net ir mūvint storas pirštines.

Architektūra yra ne tik sudėtingas, bet ir labai tvirtas.Net jei sankabos rankena yra visiškai pratęstas, jis gali lengvai perduoti daugiau kaip 60 kg/132 lb jėgos išorinis patarimas.

Įvairūs spalvų deriniai.

Pagamintas iš tvirto aliuminio (AL 7075 T6), tai yra pageidautinas tipo erdvėlaivių programos.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę