Pet Šampūnas Masažas Šepečiu Naminių Kačių Vonios Šepetys, Šampūnas, Plaukų Kailio Šukavimas Šuniškas Kačiukas, Šuniukas Raminantis Masažas Įrankis Duše

€22.18 €44.35
  • Prekės kodas : w65160
  • Kategorijos : Pet Products
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Aprašymas:

Katė, Šuo, Vonios Šepetys yra lengva ir patogu naudoti, skirtos su neslidžia rankena ir built-in muilo dozatorius, tinka daugeliui rūšių katės ir šunys įvairių dydžių ir plaukų tipams.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pet Vonia, Masažas Šepečiu

Spalva: žalia

Medžiaga: ABS, TPR, Pareigos: viliojimas, maudymosi, masažo ir kt.

Dydis: apie 3.14*skirti 1,96 cm/8*5cm

Tinka: katės, šunys

Pakavimo Sąrašas:

1*Pet Vonia, Masažas Šepečiu

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Multi Funkcijos】Šuo Vonios Šepetys yra skirtas keliems tikslams, tinka tiek sausos ir šlapios naudoti, puikiai tinka masažuoti, ramina, viliojimo, ir duše, lengva ir patogu, kad burbuliukai skalbimo.

2.【Aukštos kokybės Medžiagos】Pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, Kačių Šampūnas Šepetys savybės labai lanksčios ir patogios švelnumas, įrengtas, su neslidžia rankena, kad būtų lengva paimti.

3.【Augintiniai Saugos】Odos draugiškas jūsų augintiniai, nes jos minkštumą ir elastingumą, naminių Gyvūnėlių priežiūros Šepetys yra skirtas skatinti augintinio kraujotaką ir odos sveikatą, nuplauna plaukus, kailį, ir kitas užsiliko.

4.【Built-in Balionėlis】Katė Šuns Viliojimas Šukos yra suprojektuoti su built-in muilo dozatorius, kurie gali būti paspaustas švelniai ir išskiria šampūnas skirtas švelniai, taupyti savo muilas ir šampūnas, lengva ir patogu valdyti.

5.【Plačiai Taikoma】Sukurta daug programų, Pet, Šampūnas, Vonios Šepetys tinka daugumai rūšių katės ir šunys įvairių dydžių ir plaukų tipams, taip pat tinka asmens priežiūros.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Šunys
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Šunelis Vonios Šepetys

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę