Naujos Praktinės Valdiklio Komplektas Elektrinis Dviratis Elektrinis Motoroleris Rinkinys LCD3U Ekranas Sine Wave Valdytojas 36/48V 30A

€92.51 €132.16
  • Prekės kodas : w55471
  • Kategorijos : Dviračių sportas
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Brushless variklio sine wave trijų režimo 30A valdytojas.valdytojas rinkinys yra tinkamas 1000W varikliai.Ir tinka "PASIDARYK pats" elektriniai dviračiai, elektromobiliai, elektriniai motoroleriai, sulankstomi dviračiai ir kt.Dviračių ličio baterija konversijos rinkinys labai padidina vairavimo malonumą ir tinka dviračių entuziastai.

Pakavimo sąrašas: Dviračių Li-ion baterija konversijos rinkinio, įskaitant 30A valdytojas, LCD3U matuoklis, 130X nykščio sklendės,KT-10B padidinti jutiklis

Puikių savybių: Per vairavimo gaminio daug naudingų duomenų apie dviratį, tokių kaip on/off mygtukus, šviesos jungikliai, baterijos lygio indikatorius ir kitas funkcijas.Priemonė turi ekraną.

Puiki veiklos: LCD3U matuoklis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra lengvas, stiprus, gerai padarė, kietas, atsparus vandeniui ir suteikia puikią apsaugą, vidaus schema.

Gera šilumos išsklaidymo: duomenų valdytojo korpusas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, su nišoje dizainas, kuris apsaugo vidines grandinių nuo šiluminės apkrovos, atsirandančios dėl gero šilumos išsklaidymo.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiagos:Metalas+plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * valdiklis

1 * Matuoklis

1 * pirštu rankena

1 * Booster magnetinių taškų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę