Universalus Stalčius Organizatorius Su Dangčiu, 2 Sluoksnių Talpinimo Nešiojamų Tvarsčiai Tepalo Bako Atveju Saugojimo Bin Naudojimui Namuose

€9.69 €19.38
  • Prekės kodas : w390210
  • Kategorijos : Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Kulka Taškų:

1. Sukurta Bendra: Dvigubo sluoksnio konstrukcija su keletą skirsnių.Šį stalčių organizatorius turi specialios konstrukcijos, kuri leidžia jums saugoti savo daiktus, viršutinio ir apatinio sluoksnių, su skirtingų dydžių ir formų kupė.Jūs galite lengvai rūšiuoti ir klasifikuoti savo daiktus, ir padaryti jūsų gyvenimą daug tvarkingai.Ne daugiau nepatogus laikyti šį stalčių organizatorius.

2. Geros Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš didelio stiprio PP medžiagos, tai laikymo organizatorius yra dilimui ir priešslydžio sistema, todėl jūs galite naudoti ją su savimi.Jis turi tvirtą dangtį laikykite savo daiktus, dulkių ir tvarkinga.

3. Pakankamai didelis, kad: Šio laikymo lauko yra didelės talpos, iki parduotuvė, įvairūs namų apyvokos daiktai, tokie kaip drabužiai, žaislai, knygos ir daugiau.Bitė tipo sagtis dizainas, sunku vaikams atidaryti ir saugo savo daiktus, gerai organizuota ir dulkių.Ji taip pat taupo ir lengvai sukrauti.

4. Likusius Apdailos: saugojimo konteineris nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.Ji sklandžiai išvaizdą, be šerpetų ir apvalios briaunos, kad jaučiasi švelnus jūsų rankoms.Dangtis sandariai uždarytos, siekiant užkirsti kelią dulkių ir šviesos patekimo.Puikios kokybiškos, ši užrašinė bus išlaikyti savo daiktus, tvarkingas ir netvarkingos.

5. Platus Naudojimas: skirta automobilių, šis Įrankis Dėžutę gali atnešti daugiau saugojimo patogumui jūsų kelionėms.Ji taip pat gali būti naudojami ir darbo vietose, viešbučių, namų, parduotuvių ir įvairios programos.

Aprašymas:

1. Organizuoti savo erdvę mūsų Saugyklų Dėžės!Mūsų viršutinio ir apatinio sluoksnių dizainas padidina saugojimo viešbučių ar namuose.

2. Pagaminti didelio stiprumo medžiaga, mūsų dėžės yra tvirtos ir patikimos.Dangtis sandariai užsidaro dėl papildomos apsaugos.

3. Sutaupyti vietos, nors būna organizuojami su mūsų Sandėliavimo Dėžės.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: namų ūkio saugojimo dėžutė

2. Spalva: raudona; mėlyna

3. Medžiaga: PP

4. Dydis: (vidut.) 21*17*8cm/8.27*6.69*3.15 cm

5. Svoris: 310g

6. Produkto savybės: dviejų sluoksnių dizaino, klasifikuojami saugojimas

Pakavimo Sąrašas:

1 x saugojimo dėžutė

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dydis: 21x17x8cm
  • Medžiaga: Plastikiniai

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę