Išardomi Vandens Laikymo Talpose 8L Sulankstomos Vandens Talpykla Nešiojamų Kempingas Vandens Talpykla Kempingas Kuprinė Iškylą

€4.84 €10.09
  • Prekės kodas : w339648
  • Kategorijos : Kempingas & Žygiai
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Mūsų Sulankstomos Vandens Talpykla yra puikus sprendimas lauko vandens saugojimo poreikius.Jis yra mažesnis ir lengvesnis nei tradiciniai vandens talpyklas, ir jūs galite laisvai kontroliuoti vandens galia.Su nuolatinio projektavimo po užpildyti iš šono, jis yra švarus ir saugus naudoti.Talpa, vandens lygio linijos yra matoma, kad būtų galima lengvai nustatyti ir valdyti savo vandens tiekimas.Puikus kempingas, žygiai ir daugiau.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sulankstomos Vandens Talpykla

Talpa: 8L

Dydis: (vidut.) 41*31cm/16.14*12.2 cm

Medžiaga: PET+PE+PA trisluoksnės kompozicinės medžiagos

Pakavimo Sąrašas:

1* Išardomi Vandens Saugojimo Containe

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kosmoso Efektyvus: Pakrautas su skysčiais, pavyzdžiui, sulčių, vyno, aliejaus arba lauko geriamojo vandens, šie sulankstomas konteineriai yra vietos taupymo sprendimas.Lengvesnis ir mažesnis nei tipiškas vandens butelių, jos padaryti lengva vykdyti visų savo kitą nuotykius.

2.Lengva Naudoti: nešiojamų vandens talpykla yra idealiai tinka lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas.Tiesiog tvist, jūs galite lengvai pakeisti vandens galia, išsaugant vandens.

3.Tvirtas ir Patikimas: Pasigyrimas sutvirtintas trikampio pagrindo, šie išardomi vandens laikymo talpose tvirtai stovėti net ir tada, kai, pripilti iki kraštų.Su tvirta anti-rudenį ir apkrovas laikančios konstrukcijos, jie neleis jums žemyn.

4.Gerai Padarė: Pagamintas iš PET ir PA trisluoksnės kompozicinės medžiagos, šių išardomi vandens sandėliavimo konteineriai būtų švarūs ir saugūs naudoti, daugkartinio naudojimo, ir bekvapį.

5.Vizualizuota, Vandens Lygis: išardomi vandens laikymo talpos turi aiškią liniją, kuri rodo, talpos, vandens viduje, todėl patogu žinoti, vandens situacija.Konteineriai taip pat turi gerą sandarinimo veiklos, atsparus dulkėms ir vandens nutekėjimo-įrodymas, dizainas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Talpa: 8L
  • Medžiaga: PEVA

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę