Nešiojamų Iškylą Antklodė Vandeniui Sutirštės Klasikinis Pledas Stačiakampis, Sulankstomas Universalus Stovyklavimo Kilimėlis Rankinėje Lauko Reikmenys

€0.90 €1.64
  • Prekės kodas : w327288
  • Kategorijos : Kempingas & Žygiai
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Nešiojamų Iškylą Antklodė Vandeniui atspari Drėgmei atsparus Sutirštės Klasikinis Pledas Stačiakampis, Sulankstomas Universalus Stovyklavimo Kilimėlis Lauko Reikmenys

Su savo didelio ploto, mūsų iškylą antklodė gali patogiai tilpti daug žmonių, todėl tai puikus pasirinkimas jūsų šeimai ar draugams mėgautis lauko valgomojo ar poilsiui.

Sukurta su nešiojamų rankena ir sulankstomas dizainas, tai iškylą antklodė lengva nešiotis ir laikyti, todėl iškylą lengva.

Iškylą antklodė pagaminta iš dvipusis vandeniui ir drėgmei atsparus audinys, kuris gali būti paskirstyti ant drėgnos žolės ir yra lengvai valomas.

Mūsų iškylą antklodė yra atspausdintas klasikinis pledas modelis, pridėti spalvų į savo iškylų metu.

Idealiai tinka kelionės, iškylos, kepsninės, stovyklavimas, maudymasis, kelionėse, šventės, Ekskursijos, sporto renginiai, šeimos išvykas, paplūdimio šalių ir kt.

Aprašymas:

Pristatome mūsų Iškylą Antklodė, puikus kompanionas jūsų lauko nuotykius!Su jos klasikinis pledas modelis, ši antklodė prideda spalvą į bet kokią iškylą nustatymas.Savo nešiojamas sulankstomas rankena ir dizaino, kad ji neįtikėtinai lengva nešiotis ir laikyti, užtikrinant, kad pikniki yra vėjas.

Pagaminti iš dvipusis vandeniui ir drėgmei atsparus audinys, mūsų iškylą antklodė gali būti paskirstyti ant drėgnos žolės, be nerimauti.Ji yra taip pat lengva valyti, leidžia jums mėgautis savo lauko veikla, be jokio vargo.

Su savo didelio ploto, mūsų iškylą antklodė gali patogiai tilpti daug žmonių, todėl jis idealus pasirinkimas šeimos susibūrimus ar išvykas su draugais.Ar jums patinka lauko valgomojo ar tiesiog atsipalaiduoti gamtoje, ši antklodė suteikia puikią erdvę visiems susirinkti.

Ne tik iškyloms, mūsų universalus antklodė yra taip pat puikiai tinka keliauti, BBQs, turistinės kelionės, plaukimas išvykas, kelionėse, šventės, ekskursijos, sporto renginiai ir paplūdimio šalims.Jos tvirtos konstrukcijos užtikrinama, kad jis gali atlaikyti įvairių lauko veikla.

Naudokite mūsų iškylą antklodė pakelti savo lauko patirtimi.Atėjo laikas sukurti ilgalaikius prisiminimus su savo artimaisiais, o mėgautis gamtos grožiu.

Prekės Pavadinimas: Iškylą Antklodė

Medžiaga: neaustinis Audinys

Savybės: Nepralaidus Vandeniui, Sutirštės, Klasikinis Pledas

Dydis Informacija:

1M, L: 150cm/59.06", W: 100cm/39.37" (Vidut.)

2M, ILGIS: 200cm/78.74", W: 150cm/59.06" (Vidut.)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Iškylą Antklodė

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lauko Veikla: Iškylą Grilis
  • Medžiaga: PVE

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę