100vnt Tirštėti Wrap Popieriaus Lakštai yra Maisto Klasės, Originalios Medienos Plaušienos Kepimo skardos Karštų Šunų Vištienos Vyniotinis Sausainių Duona

€5.42 €8.47
  • Prekės kodas : w327033
  • Kategorijos : Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Prieinamumas : Sandėlyje

100vnt Tirštėti Wrap Popieriaus Lakštai yra Maisto Klasės, Originalios Medienos Plaušienos Kepimo skardos Vyniojimo Duona ir Sumuštiniais

Aprašymas:

Savybės:

Non-Stick ir Patogu: Šių 100vnt tefloninė kepimo popieriaus lakštai yra skirtos užkirsti kelią maisto sulipti, todėl kepimo ir virimo vėjas.

Alyva Atspari ir Bekvapis: Maisto kokybės originalios medienos plaušienos kepimo lakštai yra naftos atsparios, užtikrinant, kad jūsų maistas išlieka šviežias ir skanus.Plius, jie yra bekvapiai, todėl jūsų kepiniams nebus sugeria visus nepageidaujamus kvapus.

Universalus ir Daugiafunkcinis: Kurių dydis 22*22cm, šių tirštėti wrap popieriaus lakštai yra puikus vyniojimo duona, sumuštiniai, karštų šunų, vištienos ritinėliai, sausainiai, ir daugiau.Jie taip pat tinka naudoti kaip maisto produktų krepšeliu, įdėklai, pridedant jutiklinio su savo anglų laikraštyje spausdinti.

Higieniškas ir Saugus: Pagamintas iš maistinės medžiagos, šios knygos sumuštinių popieriaus Įklotai yra saugus naudoti su maistu.Be to, jie tirština, užtikrinant ilgaamžiškumą ir užkirsti kelią bet kokiam nuotėkio arba ašarojimas.

Lengva Naudoti ir Laikyti: Kiekvienoje pakuotėje yra 100 lapų, suteiks jums daug tiekimo jūsų kepimo ir virimo poreikius.Lakštai yra patogiai supakuoti, lengvai saugoti, išlaikyti jūsų virtuvės organizuoja ir netvarką-nemokamai.

Techniniai duomenys:

Dydis: 22*22cm

Kiekis: 100vnt

Medžiaga: Originalios Medienos Plaušiena

Komplektą Sudaro:

100 * Tefloninė Kepimo Popieriaus Lakštų

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę