Lauko Stovykla Lempos Derliaus Kempingas Nešiojamų Lempa Saulės Įkrovimo Žibintai, Kempingas, Lauko Palapinė Šviesos Kempingas Žibintai

€5.31 €15.63
  • Prekės kodas : w314253
  • Kategorijos : Kempingas & Žygiai
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Ieškote patikimo kempingas žibintų?Mūsų įkrovimo galimybę lengvas dizainas su 2 šviesos režimai ir 2 elektros energijos tiekimo būdų.Su visapusiška, tai puikus naminių gyvūnėlių naktį vaikšto.Ne daugiau nerimauti veikia iš baterijų!

Lempos granulių tipas: 12LED balta šviesa, 27 liepsna lempa karoliukai

Saulės skydelis, galia: 5.5 v 0.45 w

Maitinimo tipas: 1*18650 bateriją (išorės keičiamų)

Produkto dydis: 16,5*10*10cm

Pakuotės dydis: 18.7*10.5*10.5 cm

Svoris: 350g

Medžiaga: ABS

Nuolat apšvietimo laikas: 2-6 valandas

Atsargumo priemonės:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti nuokrypis nuo gaminio dydis.

1*Kempingas Šviesos

1*usb kabelis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Mūsų palapinę žibintai yra meistriškai su aukštos kokybės medžiagos, kuri daro tai ne tik lengvas, tačiau pakankamai tvirti, kad atlaikytų lauko elementai.Jo kompaktiškas dydis leidžia lengvai laikyti ir saulės energija varomas funkcija suteikia ilgalaikį apšvietimą savo stovyklavimo poreikius.

2.Įsižiebti Jūsų Kempingas: Su paprasta 10counterclockwise rotacija, perjungti liepsna, balta, ir šiltas režimai.Mūsų saulės palapinė žibintų pasiūlyti tris lengvai reguliuojamas apšvietimo galimybes optimizuoti kempingas patirtis.

3.Aukštos kokybės Baterija: Su dviguba apmokėjimo galimybes mobiliųjų įrenginių ir saulės energijos, šio žibinto dvigubinamas kaip power bank, siūlo patikimą ir ilgalaikį energijos šaltinis bet kurioje vietoje, bet kuriuo metu.

4.360 Aplink Apšvietimas: Šis kempingas saulės palapinė žibintų užtikrinama visapusiška su savo super ryškus LED žibintai, apšviesti 360 laipsnių.Tai taupo energiją ir trunka iki 12 valandų į vieną mokestį, todėl tai puikus papildymas bet stovyklavietę.

5.Universalus Panaudojimas: Pakelti savo nakties veikla su paprastumas ir patogumas naudojantis mūsų saulės energija varomas palapinė žibintą.Puikus naktinio pasivaikščiojimo su savo augintiniu, naktį kioskų, turistinės kelionės, žygiai nuotykius, GRILIS naktų ir daugiau.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: LACYIE

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę