Laikymo Dėžutė Tesla Model 3/Y Vandens Puodelio Laikiklis Konsolė Organizatorius Dėklas Puodelio Laikiklis Prietaisų Skydelio Automobilio Salono Organizatorius

€62.80 €125.59
  • Prekės kodas : w303580
  • Kategorijos : Interjero Priedai
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Kulka Taškų:

1. Lengvas Montavimas: centrinis kontrolės centru talpinimo gali būti lengvai įdiegtas krašto bay netrukdant atidaryti ir uždaryti centro slankiojantį dangtelį.Jis tinka ir stora, ir saugiai, ir yra kompaktiško dydžio, kad neužima daug vietos.

2. Patogus Įkrovimas: šios centrinės kontrolės centru talpinimo, galite saugoti duomenų kabelį ir pateikti patogu įkrauti telefoną.Nereikia nerimauti nepakanka energijos telefone, ar purvinas center " konsolės.

3. Išplėsta Erdvė-Tai centrinės kontrolės centru talpinimo gali padidinti saugojimo vietos jūsų automobilio konsolės, todėl labiau organizuotas ir lengviau rasti savo daiktus.

4. Skirtas Modelis Y/3 Pavyzdys: centrinis kontrolės centru laikymo dėžutė skirta Tesla Model Y/3 Pavyzdys ir yra tos pačios spalvos kaip automobilio.Ji susilieja puikiai su centrine konsole, nepažeidžiant grožio jūsų transporto priemonės.

5. Bekvapis ir Ilgaamžiai-Tai centrinės kontrolės centru laikymo dėžutė pagaminta iš tvirto ABS medžiaga, kuri yra draugiškas aplinkai ir saugus.Ji nėra kvapas ir gali atlaikyti nusidėvėjimą ilgą laiką.

Aprašymas:

Sukurta Tesla Model Y/Modelis 3, padaryti jį labiau tvarkingas ir netvarkingos su mūsų patvarus ir gerai suprojektuota centrinė Konsolė Hub Organizatorius.Tai padaryta siekiant būti labiau organizuotas, tačiau netrukdys atidaryti ir uždaryti konsolę.Mėgaukitės idealus sprendimas išsaugoti visus savo essentials " organizuota ir lengvai prieinama.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: konsolė saugojimo dėžutė

2. Gaminio medžiaga: ABS

3. Produkto svoris: apie 100g

4. Pakuotės dydis: apie 20*9*9cm (7.87*3.54*3.54 coliai)

Pakavimo Sąrašas:

Konsolė laikymo dėžutė x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys
  • Medžiagos Tipas: ABS

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę