Profesionalus Automobilio Pusėje Saugojimo Krepšys Automobilių Saugojimo Kabo Maišelis Gėrimo Laikiklis Tinka Automobilių, Sunkvežimių, Visureigių Patvarus

€9.43 €13.86
  • Prekės kodas : w298374
  • Kategorijos : Interjero Priedai
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Savybės:

OOTDTY

Laikykite savo automobilį - organizuoja ir netvarką-nemokamai su mūsų Automobilio Pusėje Saugojimo Krepšys Organizatorius.Šį multi-funkcinis kabo maišelis yra puikus laikyti savo mobilųjį telefoną, vandens puodelis, ir kitų smulkių daiktų, todėl būtina - aksesuaras, bet automobilio savininkas.

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis kėdė pusėje saugojimo krepšys yra tvirtas ir ilgalaikis, užtikrinti, kad ji gali atlaikyti kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.Jo kompaktiškas dydis leidžia lengvai įdiegti ir naudoti bet kokio automobilio modelio.

Mūsų Kėdės Pusėje Saugojimo Krepšys tinka visiems, kurie nori, - kad jų automobilis tvarkingas ir netvarkingos-.Nesvarbu, ar esate užimtas tėvų su vaikais ar profesinės on-the-go-, šis kelionių organizatorius padės jums likti organizuotas ir sutelktas vairuojant.

Naudokite šį saugojimo krepšys jūsų automobilis - turėti savo vandens puodelis, mobiliųjų telefonų ir kitų mažų elementų.Tai puikus ilgas kelias - išvykos, kasdien - kelionėms, ir net trumpas diskai aplink miestą-.Kompaktiško dydžio ir lengvai įdiegti, kad ji patogi, be jokių automobilio interjero.

Atnaujinau savo automobilį - interjero mūsų stilinga ir funkcionali Kėdė Pusėje Saugojimo Krepšys.tai puikus aksesuaras, įtraukti į savo automobilių puošimas.palaikyti tvarką ir stilingas - kelyje - su šiuo būtina turėti automobilio aksesuaras.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU

Dydis: apie 25x19x12.5cm/10x7.5x4 colių

Spalva: juoda/balta/ruda/raudona

Komplektą Sudaro:

1xCar Krepšys

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę