30W/66W Auto Telefono Įkrovimo Adapteris QC3.0 PD USB Tipas-C, Automatinis Greitas Įkroviklis 2 Prievadai Šilumai "iPhone" Xiaomi "Samsung"

€28.68 €62.35
  • Prekės kodas : w294901
  • Kategorijos : Galinio Lango
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Ispanijos pirkėjų Dėmesį:

Jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodai, prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 35/38.

Užjūrio sandėlyje negali padaryti, Kitaip mes atsiųsime užsakymą iš Kinijos sandėlyje.

30W/66W Auto Telefono Įkrovimo Adapteris QC3.0 PD USB Tipas-C, Automatinis Greitas Įkroviklis Mini 2 Prievadai Šilumai "iPhone" Xiaomi "Samsung"

Ypatybė:

1. Patvarus ir Stilingas: Pagamintas iš ugniai atsparios PC+aliuminio lydinio medžiagos, tai automobilinis įkroviklis yra atspari aukštoms temperatūroms ir lašai, todėl labai patvarus.Jo elegantiškas dizainas prideda touch stiliaus prie savo automobilio interjero.

2. Platus Suderinamumas: Remti apmokestinimo kelis kartus protokolus, įskaitant už Garbę 100W super-greitai, įkrovimo/už "Huawei" 66W super-greitai, įkrovimo/dėl Kolega 65W Super Flash Mokestis 2.0/už Vivo, Dual Variklio DEFORMUOTI "flash" įkrovimo/už Xiaomi "ir kiti" Android QC3.0 sparčiai mokesčiai/Samsung " AFC, šį įkroviklį, gali dirbti su įvairiausiais prietaisais nuo išmaniųjų telefonų su kameromis ir daugiau.

3. Protingas Įkrovimas: Tai automobilinis įkroviklis patobulinta protingas pagrindinis valdymo lustą, kuris apsaugo nuo įtampos per srovę, perkaitimo, ir elektros trumpojo jungimo.Ji taip pat protingai pripažįsta elektroninių prietaisų ir reguliuoja srovę, kad būtų užtikrintas saugus įkrovimas vairuojant.

4. Lengva Naudoti: Su įėjimo įtampa 12-24V, jis yra suderinamas su įvairių modelių cigarečių degiklio uostų, tarp jų ir automobilius, ir Visureigius.Jo kompaktiškas dydis ir traukite žiedas rankena, kad būtų lengva nešiotis ir laikyti, todėl puikiai tinka namų, kelionės, arba biure.

5. Greitas Įkrovimas: Tai automobilinis įkroviklis remia įvairius greito įkrovimo protokolus, užtikrinant, kad jūsų prietaisai ima greitai ir efektyviai.Nesvarbu, ar esate į ilgą kelionę ar tik veikia siuntinys, jūs galite lengvai išlaikyti savo prietaisai įkrauti iki.

Specifikacija:

Sertifikavimas: CE,RoHS,UL,FCC

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Konfigūracija: 66W A+C, 30W QC3.0+PD (pasirinktinai)

Įėjimas: 12V-24VDC, taikomos visų transporto priemonių modeliai;

Galia:

66W+C uostą: (Naudojant uostą vieni gali paremti 66W super greitas įkrovimas, C prievadas palaiko 5V3.1A, naudojant 5V3.1A)

PD+QC3.0 iš viso 30W: DC5V3A 9V2.67A 12V2.5A (PD ir QC3.0 dalinasi ta pačia linija, naudojama atskirai greito įkrovimo ir naudojama tuo pačiu metu 5V3A)

Medžiaga: Aliuminio lydinio korpuso

Nuoroda: Skaidri, šviesiai ekranas

Sąsaja: USB Dual uostų darbo vienu metu, galintys įkrovimo kelis įrenginius vienu metu

Taikytinos modeliai: tinka įvairių skaitmeninių produktų, tokių kaip mobilieji telefonai, MP3, MP4, fotoaparatai ir kt

Dydis: Apie 42x20x20mm/1.65x0.78x0.78inch

Svoris: 20g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Automobilinis Įkroviklis

[relateproductdetail/]

  • Modelio Pavadinimas: Auto Telefono Įkrovimo Adapteris
  • Prekės Pavadinimas: APWIKOGER
  • Medžiagos Tipas: Aliuminio Lydinio Korpuso
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 30g

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę