7.5 L Išardomi Vandens Bako Krepšys Saugojimo Ąsotis Su Bakstelėkite Sulankstomas Vandens Butelį, Lengvai Sulankstomos Vandens Krepšiai, Lauko Kempingas Dalys

€14.05 €28.10
  • Prekės kodas : w256542
  • Kategorijos : Kempingas & Žygiai
  • Prieinamumas : Sandėlyje

* Didelė talpa 7.5 L: kempingas Atitinka reikalavimus ir pateikia sprendimą, lauko vandens poreikius.

* Maisto klasės medžiaga ir daugkartinio naudojimo: Užtikrina saugaus geriamojo vandens, be priemaišų ir kvapų.

* Rankenėlę valdymas: Leidžia lengvai kontroliuoti vandens srautas su paprasta sukami.Reguliuojamas vandens srautas, kad būtų patogiau.

* Universalus naudojimas: Gali būti naudojamas saugoti ir atsisakyti įvairių skysčių, kad tai universalus įrankis, skirtas lauko vandens poreikius.

* Stiprus ir patvarus: Sukurtas, kad atlaikytų poveikio ir nešti sunkius krovinius.Gelžbetoninių konstrukcijų, skirtas patobulintas ilgaamžiškumas.

* Platus nagų pildymas: Yra išsiplėtusios anga, skirta greitai ir veiksmingai, vandens pildymo.Stiprus antspaudas norėdami išvengti nuotėkio net ir tada, kai pasikeičia į priešingą.

* Sustiprinta rankena: Ergonomiškai suprojektuoti ir sustiprintas patogiam transportavimui.Telpa patogiai į ranką, skatinti ergonomišką naudojimą.

* Stabilus nuolatinis dizainas: Skirta stovėti vertikaliai, sumažės pavojus apvirsti.Sutirštės kraštai sustiprinti atsparumas smūgiams.

* Lengvai sulankstomas ir erdvės taupymo: Gali būti lengvai sulankstyti ir užima minimaliai vietos.Kompaktiškas ir lengvas, palyginti su tradiciniais vandens kibirai.

Specifikacija:

Medžiaga: PET, PE, PP

Spalva: tamsiai žalia

Talpa: 7.5 L

Temperatūra: 0-60 ℃

Prekės dydis: 42 * 31.5 * 5cm / 16.5 * 12.4 * 2.0 į

Sandėliavimo Dydis: 16 * 15.5 cm / 6.3 * 6.1

Rankenos Dydis: 7.6 * 2.8 cm / 3.0 * 1.1

Pakuotės svoris: 105g / 3.7 oz

Komplektą Sudaro:

1 * Vandens Maišelį

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: GIYO
  • Talpa: >1L

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę