Glamuras Prabangus Rankų Darbo Švedų Pliušinis Gnome Apdailos 2 Vnt Lentelė Namų Dekoro Saldus Valentino Dovana, Papuošalai Skandinaviško Stiliaus

€8.00 €15.99
  • Prekės kodas : w238086
  • Kategorijos : Namų Dekoras
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Valentino Dieną Nykštukai Pliušinis yra pagaminti iš minkšto aksomo audinio ir žavinga raudona širdis dėl savo kepurės.Jie tikėjo, kad atneš jums laimę, šilumą, laimę ir malonumą.Šių cute nykštukai atneš daug džiaugsmo į savo miegamąjį arba bet kuri kita vieta jums juos parodyti.Jie puikiai tinka žmonėms, kurie surenka nykštukai ar meilės Valentino Diena.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Valentino Nykštukai Pliušas

Dydis: apie 42 * 14 * 7cm/16.54 * 5.51 * 2.76 colių

Svoris: apie 118.3 g

Medžiaga: aksomas audinys

Klasifikacija:

A: vyrų stilius

B: moterų stilius

Produktų sąrašas:

Valentino Nykštukai Pliušinis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.: Šių Valentino Nykštukai Pliušinis turi aksominis tekstūros, kad jaučiasi lygus ir švelnus jūsų odai.Jie puikiai snuggling su savo artimaisiais arba pridėti šiek tiek šilumos į jūsų namus.

2.Nešiojamų Atlikti: dėl savo mažo dydžio ir lengvas, Nykštukai Pliušinis gali būti įdėti į kišenę ar kuprinę, lengva nešti, kai jūs einate, ir gali būti naudojamas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

3.Puikus Namų Papuošimas: Šie Įdaryti Glamuras yra ne tik žavinga papuošalai, bet taip pat ir puiki dovana jūsų artimiesiems.Jie jaučiasi savo šilumą ir švelnumą, kai jie gauna tai mielas nykštukai.

4.Žavinga Metu: Tai Valentino Diena Nykštukai Pliušinis yra puikus būdas įtraukti kai kurie romantika ir fantazija į jūsų namus.Jūs galite siųsti juos į savo artimuosius, Valentino Dienos ar bet kokia kita ypatinga diena.

5.Platus Programas: Šios Pliušinis Valentino Glamuras yra puikus pridedant kai kurių švenčių žavesio jūsų namams.Jūs galite įdėti juos į savo kambarį, valgomasis stalas, sofa-lova, miegamojo, langas ar bet kokią vietą norite papuošti.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę