Padėkos Centerpieces Buffalo Pledas Mediniai Moliūgų Daugiafunkcinis Ornamentu Padėkos Buveinės Šalies Stalo Reikmenys

€12.40 €24.81
  • Prekės kodas : w238069
  • Kategorijos : Namų Dekoras
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Kulka Taškų:

1. Gražus Moliūgų Formos: Šį rudenį sveiki moliūgų pasirašyti pridės žavesio jūsų stalo su jos formos moliūgų dekoravimo, juoda ir balta buffalo pledas fone.Paprastas, bet elegantiškas 3D Sveiki Moliūgų tekstas bus pasveikinti savo svečių ir sukurti jaukią atmosferą.

2. Festivalio Tematikos Dizainas: Rudenį Sveiki Moliūgų Pasirašyti priduria, kerintis rudenį dekoro su virvės lankas ant moliūgų formos rudens spalvų.Nustatyti nuotaiką rudenį, sukuria įdomų ir šiltą atmosferą, sukomplektuotas su visais rudenį elementai.

3. Gražiai Paruošta: Mūsų Patenka Sveiki, Moliūgų Ženklas yra rankų darbo, išskirtinį dėmesį į detales, užtikrinti gražus ir patvarus, ekranas už metus į priekį.Pagamintas iš tvirto medinio medžiagos, tai pastatytas paskutinis ir gali pasigirti nepamirštamas rudens estetika.

4. Įvairių Programų: Ar norite papuošti savo verslo centras, židinys, viešbučio, miegamojo, kambarį, namuose, kavinėje, arba valgomasis stalas, šį rudenį sveiki moliūgų ženklas bus pridėti jutiklinio rudenį žavesio, bet erdvės.

5. Sukurta Šalys: džiaugsmo, bet rinkti su šį Rudenį Sveiki Moliūgų Ženklas.Universalus, dekoravimo, tinka padėkos šalys, jubiliejus, gimtadienius, ir derliaus šventės.Jo nesenstantis dizainas daro, jis turi turėti apdaila šventinę atmosferą jūsų atostogų vakaronė.

Aprašymas :

Sveiki rudens sezono su šis paprastas, bet elegantiškas Sveiki Moliūgų lentelė ženklas, pagaminti iš gražaus medinio medžiagos.Nustatyti nuotaiką ruduo ant jūsų pietų stalo, šis universalus ir amžinas apdailai gali būti naudojamas metai po metų.Pridėti šiek tiek žavesio, kad jūsų namų dekoro netapti griozdai su šia žavinga moliūgų dekoravimas.

Specifikacija :

1. Vardas: Kristi Sveiki Moliūgų Ženklas

2. Dydis: (vidut.)25*25cm/9.84*9.84 cm

3. Medžiaga: mediena

Pakavimo Sąrašas:

1 x Rudenį Moliūgų Stalo Ženklas

  • Stilius: Modernus Stilius
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Temos: Gyvūnų

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę