1 Gabalas Lango Kabo Akrilo Sienos Meno Suncatcher Apdailos Ghostss Festivalis Spalvinga A

€5.49
  • Prekės kodas : w235627
  • Kategorijos : Namų Dekoras
  • Prieinamumas : Sandėlyje

1 Gabalas Lango Kabo Akrilo Sienos Meno Suncatcher Apdailos Ghostss Festivalis Spalvinga Šis akrilo lango kabo yra pagamintas iš akrilo, neturi kvapo ir turi unikalų dizainą.

Puikus Helovinas dovana vaikams, draugus, gimines ar artimuosius, tai gana pakabučiai yra puikus namų langų dekoracijos.Jūs galite padaryti puiki dovana bet kokia proga

Lango Artboards: Naudoti šiuos karolius, saulės laimės į bet kurį kambarį jūsų namuose, rodyti juos ant lango, kaip sienos kabinti ar kaip pasveikinimo ženklas ant pakabos, ryškių spalvų jūsų virtuvėje ar bet gyvenimo erdvę.

Vidaus/Lauko Skulptūros: Ekrano skydeliai ant langų, tokių kaip sveiki ženklai ant sienos tvirtinimo elementai arba pakabinimo laikikliai.Jie spalvą į kokią erdvę.

Creepy spalvinga šikšnosparniai yra puikus Helovyno aksesuaras padidinti Helovinas švenčių nuotaikomis ir yra puikus jūsų namų dekoro

Naudojimo instrukcijos:pakabinamas arba pateikimas

Stilius:A/B/C

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Akrilas

Dydis:Apie 20x8.5cm

Pakuotės Turinys:

1 x Akrilo Apdaila

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Metalo

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę