Padėkos Nykštukai Dekoro Rudolph Gnome Kristi Apdaila Lėlės, Pliušiniai Švedų Nykštukai Papuošalų Už Rudens Derliaus Šalis, Namų Dekoro

€4.33 €10.82
  • Prekės kodas : w233434
  • Kategorijos : Namų Dekoras
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Pridėti kai fantazija jūsų Padėkos dekoro su mūsų švenčių Nykštukai!Šie dekoratyviniai Nykštukiniai lėlės dizainas yra pagaminti iš minkštos medvilnės audinys ir funkcija klevo lapų akcentais liesti kūrybiškumą ir grožį.Puikiai tinka įvairių kartų ir stilių, apdailos, šie Nykštukai yra tikri, kad sezoniniai nuotaikos į jūsų namus.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Saulėgrąžų Beveidis Lėlės

Medžiaga: audinys

Įdarui: pp medvilnė + skaldą

dydis:

Vyras: (vidut.)29*14cm/11.42*5.51 cm

Ponios: (vidut.)29*17cm/11.42*6.69 cm

Svoris: apie 160g

Pastaba: Rankinis matavimo ir šiek tiek klaidos yra normalu, duomenys yra tik informacinio pobūdžio ir tikrasis produktas turi dominuoti!Prašome suprasti, kad gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl apšvietimas, ekranas ir kitų priežasčių.

Pakavimo Sąrašas:

1*Padėkos Gnome

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padėkos Žavesio: Šis saulėgrąžų beveidis lėlė yra puikus dekoratyvinis elementas Padėkos.Ji yra minkšta ir patvari medžiaga ir mielas ir unikalus dizainas.Jūs galite pakabinti jį ant durų, lango ar sienos, ir jis atneš džiaugsmo ir šilumos į jūsų namus ir svečiai.

2.Šiltas Gnome Apdaila: Šis saulėgrąžų beveidis lėlės yra nykštukas, gnome su mielas ir įdomus dizainas.Jis vilki megzti skrybėlę su klevo lapas, pridėti šiek tiek žavesio ir šilumos į jūsų namus.Jis yra puikus būdas papuošti rudens sezoną.

3.Sumaniai Padaryta: Tai saulėgrąžų beveidis lėlė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie myli saulėgrąžos ir rudenį.Ji turi klevo lapų elementas, kuris parodo, kūrybiškumą ir grožį, taip pat beveidis dizainas, kuris daro jį labiau paslaptingas ir patrauklus.

4.Minkšta: Šis saulėgrąžų beveidis lėlės yra puikūs, be savo namų.Ji turi medvilninio audinio, organo, kuris yra minkštas ir patogus laikyti.Nes jis yra pagamintas iš minkštos medžiagos, lengva valyti ir neblunka arba deformuotis.Šios lėlės atneš jums laimę ir džiaugsmą.

5.Idealus Draugai Dovanos: Šie saulėgrąžų beveidis lėlės yra suprojektuoti išskirtinį spalvų ir stilių, todėl jiems tinka įvairių kartų ir stilių apdaila.Jie taip pat yra gera dovana pasirinkimas jūsų artimuosius.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę