Moterų Saugos Batų Lengvas Plieno Toe Darbo Batus Neslidžiais Punkcija Įrodymas, Pagalvėlės Sportbačiai Kvėpuojantis Anti-Smashing Patogus

€11.80 €23.61
  • Prekės kodas : w219780
  • Kategorijos : Saugumas Ir Apsauga
  • Prieinamumas : Sandėlyje

U. S. pirkėjo dėmesį:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir karinių adresą.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 35/38.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

Moterys, Pramoniniai Apsauginiai Batai Lengvi, Plieno Toe Darbo Batus Neslidžiais Punkcija Įrodymas Saugos Treneris Batų Kvėpuojantis Anti-Smashing Patogus

Savybės:

1.Anti-Stab Medžiaga: Pagaminti su plyšimui atsparus ir labai dūriams atspariu medžiaga, mūsų saugos batai gauti tą pačią stab-pasipriešinimo plieno plokštės, o siūlo minkštesnė ir daugiau patogūs.

2.Europos Standartas, Plieno Toe: Featuring padidėjo ir sutirštės plieno tne, plieno mūsų kojų darbo batai apsaugoti savo kojas nuo įvairių traumų sukeltą poveikį.Dizainas užtikrina erdvus, tinka be spaudimas kojomis, užtikrinant maksimalų komfortą.

3.Lengvas ir Patogus: derinys, ši pagalvėlė sneaker ' s dūriams atsparios medžiagos ir masažas vidpadis suteikia minkštas ir patogus patirtį, mažinant spaudimą dėl savo kojų ir suteikti puikų smūgio absorbcija.

4. Slydimui Atsparus ir Patvarus Padas: tvirtas gumos ir plastiko padas šios pramonės apsauginių batų yra neslidūs, dilimui atsparus, dūriams atsparios, ir metalo drožlių atsparus, užtikrinti savo saugumą ir komfortą kiekviename žingsnyje.

5. Kvėpuojantis Batviršio Medžiaga: Kvėpuojantis batviršio medžiaga daro saugos treneris batai vėdinamoje ir kvėpuojantis, išlaikyti jūsų kojų patogų ir neleidžia jiems jausmas, užgulta arba suprakaitavęs.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Saugos Batų Batai

Produkto pagrindinė medžiaga: poliesteris

Produkto spalva: juoda , violetinė

Pakuotės dydis: 250*150*100mm/ 9.84* 5.91* 3.94 į

Bruto svoris:860g-980g

Dydis: 35 36 37 38 39

US Dydis-Moterų 6 6.5 7 8 8.5

Pėdos ilgis (mm/in) 230/ 9.06 235/ 9.25 240/ 9.45 245/ 9.65 250/ 9.84

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1Pair X Bateliai

[relateproductdetail/]

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: APWIKOGER
  • Modelio Numeris: Saugos Batų Batai

5/5

1 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę

Aš atvykti tik savaitę, nepaisant to, stebėjimo ir aš atvykti tiesiogiai pradžioje savo namuose!😀Labai geras aptarnavimas, aš turiu versiją, alyvinė spalva ir šių teniso batai yra labai patogūs dirbti ir daugiau, jei jūs turite stovėti ilgą laiką darbe padėti su glaudinimo kojinės🫶🏼Ačiū, labai gražus ir net lauke tai atėjo man