Blokai Krūvas Žaislų Pusiausvyrą Žaidimas Odinas Balansas Blokai Puzzle Įdomus Švietimo Veiklos Balansavimo Žaidimas

€73.99 €147.99
  • Prekės kodas : w167438
  • Kategorijos : Statybų Ir Konstrukciniai Žaislai
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Aprašymas:

Ieškote pramogų ir švietimo žaislas jūsų mažiesiems?Check out Bendrosios Krovimas Žaislas!Pagamintas iš patvaraus ABS medžiaga, šis žaislas padeda mokyti vaikų rankų judesių koordinavimą ir lankstumą, gerinant jų hands-on ir mąstymo galimybes.Puikiai, kaip gimtadienio, Kalėdų ar Velykų dovana, jis taip pat yra puikus būdas tegul jūsų vaikas, atsipalaiduoti ir pasilinksminti.Gauti tavo dabar ir stebėkite savo vaiko gebėjimus augti!

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: apie 7.3*3.2 cm/2.87 x 1.25 colio

Gaminio spalva: atsitiktinis

Tinka: Tinka vaikams nuo trejų metų

Pareigos: ugdyti vaikų kūrybiškumą ir mąstymą, gebėjimą

Pakavimo Sąrašas:

Sukrauti Medžio Drožlių*56pcs

Arba

Sukrauti Medžio Drožlių*126pcs

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Traukinio Rankų judesių Koordinavimą: žaisti su krovimas medžio žaislas, vaikus, gali mokyti savo rankų judesių koordinavimą ir lankstumą, kartu didinant jų kūrybiškumą ir mąstymo įgūdžius.Interaktyvi žaidimai, taip pat padėti skatinti ekonomikos augimą ir švietimo srityse.

2.Patikima Medžiaga: Pagamintas iš ABS medžiagos be jokių aštrių kampų, tai krovimas medžio žaislas užtikrina nerimauti nemokamai žaidimų vaikams.Tai šilumos, poveikio, ir žemos temperatūros vandeniui, skatinti begalines valandas vaizduotės ir kūrybos žaisti.

3.Tobuli Dovana: Mūsų Krovimas Medžio Žaislas kibirkščių begalines galimybes žaisti su savo spalvinga blokai.Tai puiki dovana gimtadienio, Kalėdų ar Velykų, kad bus išlaikyti vaikus linksmino ir įkvėpė valandas.

4.Išleidimo Slėgis: Tai krovimas medžio žaislas taip pat gali ugdyti vaiko kantrybę ir carefulness, kaip jie subalansuoti spalvinga gabalai ant medžio pagrindo.Sunku gali būti padidintas, atsižvelgiant į jų poreikius, leisti jiems atsipalaiduoti ir smagiai.

5.Padidinti Hands-On " Galimybes: unikalus susiuvimo žaidimai, skatinti domėtis ir raginti tirti, tobulinti praktinius ir analizės įgūdžius įdomų kūrybinę patirtį.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius: 14+y

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę