Rx Dviračių Džersis Nustatyti, Pro Komandos Vasaros MTB Dviračių Šortai, kombinezonai su Antkrūtiniais Rinkinys, Atspindintis Maillot Ropa Ciclismo Kostiumas Klasikinis Dviračių Drabužiai

€190.54 €322.95
  • Prekės kodas : w138901
  • Kategorijos : Dviračių sportas
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Ypatybė:

● Greitai džiūstantys, kvėpuojantis, itin lengvos medžiagos, pasirinkti tinkamą medžiagą pagal ergonomikos, laikyti sausas ir patogus.

● 3D besiūliai, iškirpti, daugiau patogūs.

● Visiškai užtrauktukas veikia sklandžiai, išvengti trukdymo ir krekingo.

● Coolmax 19D gelio padas yra patogiau

● Užtrauktukas kišenė ant nugaros yra skirtos laikyti vertingų daiktų.

● Drabužius ir kelnės yra įrengta su neslidžia diržai, kurios labiau tinka sportui.

● Dviračių džersis išspausdintas su italijos aukštos kokybės importuotos dažai yra ekologiški, spalvinga ir niekada blunka.

★RAUDAX yra profesionalus prekės dėmesio, dėl kelių eismo dviračių lenktynių drabužių ir aksesuarų.Mes esame įsipareigoję mokslinių tyrimų ir plėtros, projektavimo ir gamybos.Mes teikiame dropshipping ir didmeninės paslaugos.Jei turite didelį kiekį mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mums bus malonu suteikti jums tinkamą diskontuota kaina.

★Pritaikoma: Mes siūlome funkcijos spausdinti logotipus, komandų pavadinimus, numerius, asmens pavadinimai, modeliai, ar dar ką nors norite.Dėl išsamesnės pritaikymas informacijos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Dėl skirtingų monitorių ir fotografavimo šviesos, šiek tiek spalvų skirtumas yra normalus reiškinys.

Dviračių kostiumas yra neatsiejama rideand turime derinti savo komfortiškos ir kokybiškos.Remiantis ergonomikos principus ir charakteristikas cyclingsterling yra sukurta siekiant suteikti organizmui daugiau comfortablebody krūvio metu ir, siekiant užtikrinti komfortą fizinio krūvio metu.Paslaugos ir atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Prašome nepalikite nergative arba neutralų atsiliepimą, be prašo pagalbos.Ačiū!

Prieš pateikiant užsakymą,po apmokėjimo,arba gavo siuntinį,jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Ačiū.

Apie sugrįžti&grąžinti:

Jei elementas, kurį gavo yra nepriimtinai defektais, sulūžę, nėra aprašyta, ar iš užsakymo, prašome susisiekti su mumis iš karto, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.Prašome elektroniniu paštu mums.Check it out✨:

produkto savybės:

✨ 1: Aplankyti Rudax prekės ženklo parduotuvės, spauskite ant logotipo virš pirkti visą asortimentą.Mūsų produkto tipas yra džersis nustatyti.Sezonas mūsų produktai yra vasarą.Rankovės dydis-trumpomis rankovėmis.Mūsų gaminiai yra iš kn (šaltinis).

✨ 2: stiliaus jojimo juostelę ziajać yra 19D pagalvėlė.Tinka tikrosios dydžio, savo įprastinį dydį.Mūsų produktas yra visiškai zip ilgis viršuje.Pardavimo metodas mūsų gaminiai yra gamyklos tiesioginio pardavimo.Jersey pagamintas iš 100 % poliesterio.Kelnės yra 20% poliesteris, 80% Lycra.Mūsų produktai yra specialiai sukurta vyrams.

Produkto Aprašymas:

1. Dviračių jersey pagamintas iš aukštos kokybės siūlės, ilgos šviesos ir kvėpuojantis akių audinio, kuris yra daugiau orui ir patogūs.

2. Užtrauktukas kišenė ant nugaros striukė skirta saugoti vertybes.

3. Meilė XL džersio ir XL kelnes.

4. Kelnės turi gerą orui ir prigludę poveikį.

Priežasčių pirkti:

✨Mtb Dviračių kombinezonai su Antkrūtiniais Trumpas Rinkinys: Į kombinezonai su antkrūtiniais rinkinys yra puikus kalnų dviračiais, darbą, turistinis ir keliais žirgais.

✨RADUAX 2023 DRABUŽIŲ KOMPLEKTAS: Su Rudax Dviračių Drabužių komplektą įeina kalnų dviratis jersey ir šortai.Moterų ir vyrų profesionali dviračių audiniai yra skirta lenktynininkams, kurie nori patogiau važiuoti.

✨ DVIRATĮ DRABUŽIŲ KOMPLEKTAS: Dviračių drabužių komplektą įeina kalnų dviračių šortai, petnešos ir diržas.Galite pasirinkti dydį pagal

jūsų padėtį.

✨PATOGU: Reguliuojamas diržas per petį ir diržas kilpos lengva nešioti.Nėra lengva nukristi, kai žirgais.

✨Trumpą pristatymo laiką: trumpas dviračių džersis nustatyti yra lengvi ir greitai džiūstantys, ir galima supakuoti į mažą maišelį, lengvai perkeliamumas.

✨ DVI KIŠENĖS: dviračių šortai, kombinezonai su antkrūtiniais turi dvi kišenes lengvai saugoti jūsų telefoną, raktus, ir kita essentials".

✨Greitai džiūstantys, kvėpuojantis, itin lengvos medžiagos, naudoti tinkama medžiaga pagal ergonomikos, laikyti sausas ir patogus.

  • Sezonas: Pavasario/Rudens
  • Elemento Tipas: dviračių drabužiai, dviračių rinkinys, dviračių jersey
  • Pardavimo metodai: Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
  • Savybės: Apsauga nuo saulės, UV Apsauga
  • Tipas: Jersey Rinkiniai
  • Lytis: VYRAI
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Dviračių Jersey Mygtukai Stilius: GELIS Kvėpuojantis Padas
  • Medžiaga: LYCRA, Poliesteris, Spandex
  • Rankovės Dydis: Trumpas rankovės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: RAUDAX
  • Pagalvėlė: Naujausias 19D GELIO Padas
  • Modelio Numeris: dviračių drabužiai
  • Produkto Savybės: Anti-Pilling, Anti-Trauktis, nuo raukšlių, Kvėpuojantis, quick dry, Anti-prakaitas,
  • Užtrauktuko Ilgis: Pilnas
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas, ciclismo, roupa ciclismo
  • Kelnės Medžiaga: 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
  • Megztiniai Medžiaga: 100% Poliesteris

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę