2vnt Stovėti Razor Vonios kambarys, dantų Pasta, dantų Šepetėlis Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Saugojimo Bylos Priedai Lipni Namų Šeimos

€10.43 €17.98
  • Prekės kodas : w10576
  • Kategorijos : Namų Ūkio Merchandises
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Aprašymas:

【PAKUOTĖS TURINYS】gausite 2vnt dantų šepetėlį turėtojas, ir 2vnt pagalbiniai lipdukai, 3 spalvų(mėlynos, rožinės, gelsvai rudas) už savo pasirinkimą, dantų šepetėlį turėtojas yra apie 23.2x6.6x8.3cm/9.13x2.6x3.27inch(ilgis x plotis x aukštis), pakankamai kiekis jūsų šeimos naudojimui.

【TVIRTOS MEDŽIAGOS】Šį dantų šepetėlį turėtojas yra pagamintas iš plastiko medžiagos, saugaus ir ekologiškai švarus, tvirtas, saugus ir ekologiškas, tvirtas, atsparus vandeniui, nėra lengva sulaužyti, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

【SAUGOJIMO TURĖTOJAS】dantų šepetėlį turėtojas gali būti apverstas saugoti burnos skalavimo skystis taurės, greitai išsikrauti dantų šepetėlį ir taurės, daugiau higienos ir švarus, ir taip saugojimo vietos, puikiai tinka saugoti jūsų šukos, kosmetika, skustuvas, ir kiti daiktai.

【SIENOS MONTUOJAMAS】Sienos montuojamas, sutaupyti vietos, ateina su stipriais klijais, lipdukai, lengva įdiegti, stiprus guolių pajėgumų, nėra lengva nukristi.Modernus ir stilingas, puiki namų vonios kambarys, išlaikyti jūsų vonios kambarys švarus, tvarkingas ir tvarkingai.

【PRAKTINIO DIZAINO】Suprojektuoti su dulkių dangtelis, skirtas apsaugoti jūsų dantų šepetėlį nuo dulkių ir išlaikyti jį švarų. 3 laikymo kameros skirtos klasifikuoti ir saugoti savo vonios reikmenys.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Mėlyna, Rausva, Gelsvai Rudas

Dydis(Ilgis X Plotis X Aukštis): Apie 23.2x6.6x8.3cm/9.13x2.6x3.27inch

Kiekis: 2vnt/pak

Komplektą sudaro:

2vnt x dantų šepetėlį Turėtojas

2vnt x Pagalbiniai lipdukas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

  • Prekės Pavadinimas: HOUSEEN
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Yra Protingas Prietaisas: No

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę